۵ پاسخ

اگر فقط روي صورت باشه مشكلي نيست از كرماي مرطوب كننده حاوي اوسرين استفاده كنين و خودتون خنكي بخورين ولي اگر گردن يا شكمش هم زد يكي از نشونه هاي حساسيت پروتيين گاويه و بايد رژيم بگيرين همين الانم به خاطر اطمينان لبنيات گاوي رو فعلا حذف كنين ولي اگر ادامه دار شد بايد رژيماي سخت تري بگيرين اگر شير خودتونو ميدين يا از شيرخشكاي ضد حساسيت به تشخيص پزشكتون استفاده كنين

به منکه دکترمیگفت یه غذایی خوردی که بچت نسبت بهش آلرژی داشت اینطوری شد

اگه دونه ها فقط روی صورتش باشه عیبی نداره ، میتونین روی دونه ها کمی عرق کاسنی بمالین در عرض دو سه دقیقه درست میشه

عزیزم پسر منم اونجوری شده بود اون به خاطر اینه که بچه میخواد گوشت اضافه بیاره منظورم تپل بودنه نگران نباش الان از صورت پسر من رفته اون دونه های قرمز سعی کن دست نزنی بهش

پسرمنم داره فک کنم طبیعیه