۴ پاسخ

سلام مدفوع سبز یعنی خوب تغذیه نکرده
از هر دو سینه بهش شیر بده.برای احتیاط پهلوهاشو گرم نگه دار.روغن زیتون هم بمال

همون شیر خودت کافیه
سه ماهگی نباید آب بدی بهش

عزیزم مدفوع سبز یعنی سرماخورده. گرم نگهش دار و پهلوهاش و شکمش و پشتش رو روغن نباتی یا روغن حیوانی بمال و بزار گرم شه. اگه احساس میکنی داغه و تب داره قطره استامینوفن دو برابر وزنش هر 6 ساعت بده. فقط گرم نگهش دار و شیرتو زیاد بخوره. اب جوشیده هم بده. چون عرق میکنه اب بدنش کم نشه. انشالله خوب میشه

عزیزم اب بزار بجوشه سرد ک شد بهش بده بخوره ک اب بدنش کم نشه خودتم موز و ماست و اینا بخور ک رو مدفوعش تاثیر بزاره منم دخترم همینطور