۶ پاسخ

عزیزم وقتی دکتر تجویز کرده یعنی خودش حواسش به سن بچه بوده پس بیخود خودتو نگران نکن

گلم درسته دارودادن به نوزادخیلی سخته برای مادرولی به این فکرکن که اگه ندی نوزادت بدترمیشه نترس عزیزم آنتی بیوتیکبده انشالله کوچولوت زودخوب بشه

سلام عزیزم دختر منم سرماخورده فعلا دارم شبی 1 سی سی میدم البته دکتر بمن گفت 2 و نیم بده

پسر من دوماهش بود همینو خورد ۵شب،آنتی بیوتیکه بده بهش،پسر من شب اول۱.۵سی سی شبهای بعد۰.۷سی سی

سلام اگ بردی دکتر چ لزومی داره نگرانش بشی

دیگه داددی عزیزم‌ بعدشم مطمعنن دکتر از ما بهتر میدونه