۹ پاسخ

بزارخوب گرسنه باشه منم همینطوری بودبچم ۴ساعت بهش شیرندادم آخرش گرفت

من بچم بعداز 15روز سینمو گرف همش بستری بودم سینم همش گذاشتم دهنش تا عادت کرد بهش

سر پستونک بزه رو سینت چندباد راحت میخوره من بیشتر وقتا با سر پستونک رو سینم شیر میدم

ایقد بزار بمکه ک خودش عادت کنه شاید گریه کنه ولی مجبورش کن بمکه

عزیزم دخترمنم اینطوری بود سرپابهش بده وراه برو ومواقع خواب

یکم سینتو فشار بده شیر بیاد رونوک سینت اونو بمال به لباش سینتوفشاربده دهنش نزار دربیاره تاچنتا میک بزنه خوشش بیاد

شاید شیرخشک خیلی بهش میدی، کمتر کن

بچه عادت به شیشه شیر کرده شما یه کاری کن سر شیشه اورتودنسی بگیر بده عادت که کرد سینه رو قبول میکنه چون این نمونه سرشیشه شیر مثل سر سینه مادره

سلام بچه ای که میخادبگیره همون اول توبیمارستان اگه گرفت گرفته اگه نگرفت فک نکمم بعددیگه بگیره مخصوص اینکخ شیرخشک خکرده شیشه گرفته دیگه فک نکنم سینه روبگیره حالا شاید مادری تجربه داشته باشه بگه اما من فک نکنم بگیره دیگه