۵ پاسخ

عزیزم از دکترت قرص ضد تهوع دمیترون بگیر بخور
تهوع رو تا آخر ماه ۳ داری بعدش دوباره خوب میشی

من الان پیام شمارو دیدم امیدوارم جوابم به دردتون بخوره.منم ویار شدید داشتم تا ۲ هفته پیش الان تو هفته ۱۴ هستم .با عسل و آبلیموی تازه شربت درست کن منتها کلی یخ توش بریز اینقدر که دیواره عرق کنه تنها چیزی که تو معده من بند میشد همین بود و البته حتما ناشتا پنتاپرازول ۲۰بخور تا اسید معده کنترل شه من که کارم به بیمارستان و سرم میرسید و حتی گاهی به خاطر اسید تو استفراغم رگه های خون میدیدم که دکتر پنتا دادن هنوزم میخورم

عزیزم طبیعیه بخاطر کوچولوهامون باید تحمل کنیم بادکترت درمیون بزار سرخود چیزی نخور

عزيزم برو دكتر بهت دارو ميده،حالت تهوع هات كم تر ميشه

بهتره بری دکتر قرص تهوع بهت میده بهتر میشی