۶ پاسخ

من هرهفته میرفتم

به من گفته هر هفته همراه نوار قلب برم پیشش که وزن و فشار هم میگیره همین

من که همون اول ماه نه رفتم
نامه بیمارستان نوشت گفت اگر مشکلی داشتی باید بری بیمارستان
اگر نامه بیمارستان رو نوشته پس دیگه نیاز نیست بری مطبش
ولی اگر ننوشته باید بری

من به خاطر کرونا ۳هفته یه بار دکترم ویزیت میکنه تا الانم خداروشکر مشکلی نداشتم
خودش تو مطب سونو معمولی انجام میده و نوار قلب میگیره

از هفته ۳۶ به بعد برای من هر ده روزنوبت گذاشت.از سی و هشت هر هفته.اگ طبیعی باشی از۳۸هفته معاینه لگن میکنه

هر۲هفته میرفتم من خودش دستگاه داشت سونوانجام میداد هرسری وزن میکرد وفشارمیگرفت