۴ پاسخ

من به دکترم گفتم واسم بنویس گفت وقتی علایمی نداری چرا بدی،هروقت فکر کردیم نیاز مینویسیم،فشار بالا و ورم یه دفعه ایی و زیاد،از علایم مهمشه

من هیچ مشکلی ندارم و 13کیلو اضفه وزن دارم به منن گفت انجام بده گفتم برو بابا، ففط الکی ادمو میترسونن
خواهرم 35کیلو اضافه وزن داشت و خیلی هم ورم داشت دوبار انجام داده بود گفتن هیچیت نیست ولی اون جز بارداری پر خطر بود، اگر فکر میکنی مشکل فشار نداری وزنتم زیاد اضافه نکردی دوست نداری نده

عزیزم اضافه وزنت وقتی زیاد باشه باید انجام بدی ، ادرار ۲۴ ساعته س

نه عزیزم اصلا اجبار نیست من انجام ندادم
کسایی که علائمی مثل ورم یا فشار داشته باشن میفرستن معمولا
بهداشت حرف زیاد میزنه ببین دکترت چی میگه