۴ پاسخ

منم دیروز حلقش رو انداخت خیلی هم خوب بود بعد یه هفته انداخت حلقه رو اصلا اذیت نشد خونریزی هم نداشت

سلام من یک ماه پیش پسرم را ختنه کردم ،خدا را شکر خیلی خوب بود و مشکلی نداشت ،با روش حلقه ختنه کردم ۸ روز حلقه افتاد

ده روزه میگن نهایت میوففته

سلام من برادرزادم رو روش حلقه انتخاب کردن خیلی هم خوب بود باجیشش دردش کم شد حلقه اش هم زود افتاد منم پسرمو میخوام ببرم حلقه.بخیه خونریزی داره ادم دلش نمیاد بچه خیلی اذیت میشه