۶ پاسخ

کاملا نرمال عزیزم ۲۰ هفته به بعد تازه معلوم میشه من هنوز کسی نفهمیده فقط مامانم و مادر شوهرم گفتم تازه من خودم از قبل شکم داشتم الان دو هفته ای میشه زیر شکم سفت شده یکم بالا اومده وزن فندقم ۲۸۵ بود تو ۱۹ هفته

عزیزم‌منم ۱۸هفته رفتم سونو وزن بچه ۲۲۰گرم بود هرکی میبینتم میگه چقد شکمت کوچیکه

شکم که الان بزرگ نمیشه
بستگی به ژن داره
منم 23 هفته هستم هنوز شکمم مشخص نیست

عزیزم دکتر اگر گفته اوکی هست اصلا نگران نباش هر کسی ی جوره ب منم میگن شکمت کوچیکه اما دکتر گفت خوبه اونا ک خیلی تغیر میکنن و بیش از حد چاق میشن یا مراعات نمیکنن یا از قبل هم شکم داشتن نگران هیچی نباش همین ک سالم باشه کافیه

سلام من ۲۲۷گرم بود وزن طبیعیشم همینه دیگ ۲۰۰گرمم باشه بدنیس حتی .. ب شکمت نیس ک منم شکم ندارم خیلی یکم اومده جلو شکم یسریا یهو نزدیک ب ۷ماه ک میشن میزنه بیرون دوست من تا ۶ماهگیش ینی ۲۶هفتگی ایناش هیچییییییی شکم نداشت اصلا باورمون نمیشه حاملس یدفه شکمش بزرگ شد

مال من تو 18 هفته و 3 روز 270گرم بود