۱۳ پاسخ

سلام خودت انار بدونه هسته بخور عالی من امتحان کردم

دکتر ببر قطره بیلی ناستر هر هشت ساعت پنج قطره بهش بده روزی چن قطره اب هندوانه و شیر خشت هم از عطاری بگیر عالیه سه روز زردی رو کم میکنه

البته حتما ببرش دکتر که اندازه زردیش گرفته بشه این کارهای که گفتم برای این بود که پسر من زردیش زیاد نبود

تا میتونی شیر بهش بده .دکتر به من گفت حتی اگه شده بعد از اینکه شیر خودت رو خورد و مثلا خوابش برد ۳۰ سی سی شیر خشک بده که تا میتونه ادرار کنه ،به خودم هم گفت شیر خشت البته روزی یه نوک سوزن و عرق کاسنی یه استکان بخورم ،خدا را شکر کارمون به دستگاه نکشید و خودش خوب شد

عزیزم زردی رو ببر دکتر سرخود کاری نکن

با دوغ بشورش عرق کاسنی بخور چیزای که طبع سرد دارن بخور ،‌رمی نخور تا بهتر بشه ب امید خدا

اب انار زیاد بخور

روز 5لیوان عرق کاسنی و شاطره باهم قاطی کن بخور به من که دکتر اینو تجویز کرد و با شیر گاو بچتو بشور عزیزم خودت هم چیز گرمی نخور

۱۵قطره بیلی ناستر یه قاشق مرباخوری گلوکز ویه استکان عرق کاسنی قاطی کن درطول روز هردفه کم کم بش بده بخوره...این دستور دکتر به پسرم داد خداروشکر زود برطرف شد

یکی دو قطره اب هندونه بده سریع
میاد پایین زردیش فقط خیلی کم بده

حتما ببرش دکتر با توجه به میزان زردیش میگه چیکار باید بکنی که زودتر خوب بشه

اولین کار قطره زردی بعدش همش شیرداغ کن باهاش بشورش بدنشو

لیموشیرین بخورید یه قطره هم به نوزاد بدید