۶ پاسخ

دقیقا دختر منم همین علائم رو داره ☹اگه راه حلی پیدا کردین که بهتر بشه به منم بگین ممنون میشم 🙏در حد چی زور میزنه و قرمز میشه و صدا در میاره

تب نداره؟ بعضی وقتا آدم تب داشته باشه ناله کشدارمیکنه

خب دلش درد میکنه دگ

و مهمترین چیز اینه که کمکشون کنید بادشکمشون تخلیه کنن با ماساژ شکم و حرکت دوچرخه و در اخر پاهاشون ببرین سمت شکمشون بادشون تخلیه میشه سبک میشن

سلام عزیزم دکتر دخترم به من گفت سعی کنید هرروز یه ساعت مشخصی ماساژ بدین با روغن کرچک
اگه شکمشون سخت کار میکنه با روغن زیتون
مخصوصا کف پاهاشون
تو نت بزنید اموزش ماساژ زیاد دانلود کنید

خانومی نترس طبیعیه.بچه منم همینطوری بود.بعد سر ساعت بهش ۳طره پدی لاکت دادم و کولیکید خیلیییی خوب شد.غصه نخور