۱۰ پاسخ

منم همینجوری ام. بخاطر اینه که آب بدنمون کم میشه. هر چی بیشتر آب و مایعات بخوری هم شیرت بیشتر میشه هم خودت انقدر تشنه نمیشی

منم همینطورم. تا شروع میکنم شیر دادن مظلومانه به شوهرم‌میگم آب میدی بهم؟😅

خوب طبیعیه تا میتونی آب و مایعات بخور حتما، هر وقتم دلت خواست خنک بخور نزاز آب بدنت کم بشه

منم شیرخودم‌میدم خیلی اب میخورم قبلاطی روزفقط موقع غذااب میخوردم ولی حالاخیلی تشنم میشه حداقل ده لیوان شایدتویکروزبخورم ومیوه های ابدارمثل خیاروانگور

فقط حواست باشه خیلی سرد باشه باعث کبد چرب میشه

وای عین منی من همش دلم آب هویج بستی میخواد

طبیعیه خب چون شیر میدی بیشتر به مایعات نیاز داری ولی سعی کن خیلی چیزای سرد نخوری مثلا من الان آب و میوه رو یخچال نمیزارم دیگع هوا سرذه میزارم بالکن

خوب بخور عزیزم ولی سعی کن زیاد یخ نباشه تو این فصل دیگه خیلی خنک خوب نیست

خب بخور گلم
خوبه که

منم مث شمام .ولی نخور میگن بچه اذیت میشه بعدش