۱۱ پاسخ

منم مشکل شمارو داشتم خسته شده بودم تا رفتم دکتر دوتا پماد نوشت واقعااا دوروزه عالی شد

عزیزم نیاز به هیچ دارویی و پمادی و کرمی نیست .....من دخترم همینطور شده براش روغن زیتون زدم پوستش خیلی خوب شد و دیگه جوش نزد

روغن بابونه برای لطافت پوست کودکان میزنم چون پوست پسرمم خشک بود الان خداروشکر خیلی نرم ولطیف شده

من کرم مرطوب کننده ایروکس میزنم سریع چن دقیقه بعدش جوشا میره

من ان ان میزنم خوب میشه زود

منم هیچی نمیزنم خودشون پوستش نرمه ب احتمال زیاد میبری حمام از مواد شوینده زیاد استفاده میکنی احه پوست اینا چربی زیادی نداره با زیاد شستن چربیشمیره

من هیچی نمیزنم پوست بچه خودش نرم هس لازم ب کرم نیس پوست بچه حساسه لطفا تحریک ب حساسیتش نکنین

روغن نارگیل استفاده میکنم

کرم ثمین عالیه آروم با پنبه آب ولرم صورتش پاک کن خشک که شد کرم ثمین بزن خوب میشه

کرم ثمین مخصوص کودکان

سلام
من از کرم مرطوب کننده فیروز استفاده میکنم