۶ پاسخ

اگر بتونین قطره اینفاکول براش بگیرین یعنی عالیه من دوشبه میدم دخترم اصلا دلدرد نمیشه درصورتی قبلا دوسه ساعت جیغ میزدبرادلدردش
فقط گرونه لامصب اقا من چون نمیتونست صبحا ازبیخوابی بره سرکار گفت واقعا می ارزه خخخ

عزیزم باید صبر کنی غذاهای نفاخ نخور و میتونی از قطره دایمیتیکون یا اهورا نی نی هم استفاده کنی اما هیچ قطره ای کامل خوبش نمیکنه فقط باید صبر کنی تا خودش خوب بشه

عرق نعنا ریفلاکس میاره سعی کن ندی

عزیزم رو شکمش بخوابون رو دستت اون وقت ساکت میشه

نعناع ونبات بده بهش عزیزم،پسرمنم اینطور بود اصلا خوب نمیشد فقط عرق نعنایکم بریزو کمی نبات بهش با قطره چکان کم کم بده

یه قند داغ بده بهش ببین چطور میشه
باید امتحان کنی ببینی با چی آروم میشه