۳ پاسخ

عزیزم توی این سن طبیعیه وابستگی دارن دیگه بزارش روروئک ببرش پیش خودت،برنامه اهنگ کودکانه دان کن براش بزار

تو این سن بعیدم نیست پیشش بشین باهاش بازی کن کار خونه هست اما بچه هامون بزرگ میشن باید از این روزا لذت ببریم البته حق میدم کار خونه هم باید انجام بشه ولی خوب میشه الان خیلی بهت احتیاج‌ داره

پسر من تازگیا اینطکری شده ولی میبرمش پیش خودم جارو یا دستمال یا شیشه شور خالی میدم میگم کمک مامان کن باز کمتر میگه بغلم کن