۴ پاسخ

من هفته ۲۲ فشار دادم دیدم یه مایع شفاف خارج شد حالا اینکه کی این تشکیل شده نمیدونم ولی اون زمان متوجه شدم. اونم خود به خود نمیاد هر وقت فشار بدم خارج میشه و شیر اولیه که اصلا فکر نکنم شیر باشه آغوزه تا ۷۲ ساعت بعد از تولد.

عزیزم برای منم هنوز نیومده برای همه که نمیاد نگران نباش

من آخرای ۵ ماه بودم که شیر میومد بیرون

بستگی به بدن هر کس داره نیاد هم نشونه این نیست که شیر ندارید که بچه کافیه مداوم مک بزنه تا شیر بیاد تو سینه مادر