۱۰ پاسخ

منم عین خودت میدم دستش خاموش باشه محکم میزنه زمین ک روشن کنم .روشن کنم بازمیزنه زمین میگه آهنگ بزار

آخ آخ دختر من که اصلا میگه ماله منه خخخخ کشته منو یه دقیقه نمیتونم گوشیمو بردارم

نه اتفاقا اصلا طرف گوشی نمیره شاید بعد دوست داشته باشه

وای اره بخدا خستم کرده همش میگه نای نای نمیدونم چی کار کنم ترک کنه

آره دیگه وقتی میبینن ما همش دستمونه دوست دارن تجربه کنن😃

من و باباش به هرکسی که میبینیم تدکر دادیم به هیچ وجه گوشی دست دخترم ندن وقتی هم اومد طرفشون غایمش کنن تا نتونه دست بزنه ..تو خونم هر وقت خوابید یا داره خودش بازی میکنه گوشیم رو میگیرم دستم

پسر من وقتی با تلفن حرف یزنم نمیزاره
باید دست ایشون با اسپیکر بحرفم😂

آخ اخ حرف دل منو زدی

اره بابا.برکه چه موبایل چه گوشی خونه از دستش در امان نیستن.همچینم میزاره زیر گوشیش سرشو کج میکنه تا گوشی رو با سرش نگه داره .که من و باباش میمونیم از دست این وروجک😊.چند بارم ریدیال گوشی رو زده خونه خواهرمو گرفته اونم‌۱۲ شب🤣خواهرم‌فرداش زنگ زده پرسیده کاری داشتی اون موقع شب.میگم نه بابا کار برکه بوده😜

پسر من میگیره پرت میکنه خوشش نمیاد دستمون باشه😂😢