۳ پاسخ

سلام حتما برو دکتر زنان شاید عفونت ادراری داری

سلام منم همینطور شدم البته دختر کوچیکم هنوز شیر میخوره.ی دکتر حتما برو.اپلیکیشن یک زن رو نصب کن سوالاتو بپرس

سلام .. من ی مدت بود عقب می افتادم ب بهداشت گفتم گفت رحم داره آماده میشه برای بارداری رفتم دکتر بهش گفتم گفت ک تا 10روز طبیعیه اگه بیشتر شد بیا برات سونو بنویسم
حالا شما ی دکتر برو اول ی آزمایش خون برات مینویسه ک مطمئن بشه باردار نیستی بعد سونو ..
اگه هم پریود شدی بعدش دکتر و حتما برو عزیزم برای تاخیر پریودی