۶ پاسخ

بله مداخله کن و عادتش نده.اولا خطرناکه و سندرم مرگ ناگهانی داره این کار بخاطر خفگی.و عادت نکنه.بمرور مهره هاش و استخون هاش و کمر و....اسیب میبینه و بشدت گودی کمر میاره و کلا خوب نیس عزیزم. دین اسلامم بشدت نهی کرده این مدل خوابیدن رو

هیچ ایرادی نداره اگه بالشت نداشته باشه و تشکش خیلی نرم نباشه جوری نباشه که راه نفسش بگیره بچه خودش سرشو درست میزاره

به هیچ وجه اجازه نده‌.به هزار و یک دلیل

باباش هم همینجوری میخوابه
اخه درستش هم میکنم فایده نداره تو همون حالت خواب سریع برمیگرده
یا بمحض اینکه شیر خوردنش تموم میشه سریع برمیگرده دمر میخوابه
البته از نظر خطرش برای سندروم مرگ ناگهانی خدایی نکرده مطمئنم
چون از وقتی بدنیا اومده به بالش عادتش ندادم و روی سطح صاف هم باتوجه به سن دخترم و اینکه براحتی میتونه گردن بگیره و سرش رو بالا نگهداره

نه اشکال ندارد پسر منم تا صبح رو شکم می‌خوابه .فقط حواست باشه راه نفسش بسته نشه

من وقتی میبینم دخترم زیاد این مدلی خوابه جابه جاش میکنم میترسم دستش تند بشه یا شونه ش درد بیاد اذیت بشه