۸ پاسخ

احتمالا استرس عاملش هست ارامش داشته باش وقتی هیچ علتی نداره عاملش سیستگ عصبی هست ک دکتر اونو روی مثانه باید چک کنه

عزیزم شاید کمرت یخ کرده. یا استرس بهت وا ردشده یا ترسیدی. انشالله چیزی نیست. گل گاو زبان دم بخور اگه ا, چیزی ناراحت شده باشی خوب میشی

احتمالا عفونت ادرار داری برو آزمایش بده

سلام شاید عفونت ادراری، تو آزمایش ادرار مشخص میشه ی دوره آنتی بیوتیک استفاده کنید اگه عفونت بود

وای منم یه بار اینطور شدم
دیگه از دسشویی حالم بد میشد .مامانمم گفت شلوار زمستونی هاتو ببوش .منم یدونه پشمی داشتم اونو پوشیدم
گرم نگه داشتم خودمو
خوب شدم
انقدر دسشویی میرفتم (ببخشیدا) فک میکردم الان یه چیزی ازم میوفته

گلم سردیت کرده یکم چیزای گرم بخور

سردی نکردی. قند دیابت نداری؟

سلام طبیعی زایمان کردین؟افتادگی مثانه نداشتین؟