۶ پاسخ

حالا مگ سزارین خوبه ک ناراحتین من سزارین کردم از صد تا طبیعی بدتر درد کشیدم

مال من ک از اول سفالیک بود 😂
سزارین اختیاری میکنم

طبیعی عالیه یک روز بعد انگار نه انگار

خب همون هفته ها ميچرخه ديگه من كه دكترك قبول كرده سزارين اختياري انجام بده برام 🤗

من از بلاتکلیفی به شدت متنفرم.از این که صبر کنم کی دردم بگیره بدم میاد.دلم میخاد برنامه ریزی داشته باشم براش.اینکه چه شرایطی پیش میاد و چی میشه برام عذاب اوره.وگرنه طبیعی که خیلی خوبه

اخه یه سری مامانا هم هفته های من بودن.بعدم هفته پیش پرسیدم همه گفتن نه بابا دیگ نمیچرخه