۲ پاسخ

عزیزم بستگی به نوعش داره واینکه برای شما خیلی کوچیکه .من سال قبل دو بار سقط داشتم فکر میکردم برای فیبروم بوده ضمن اینکه با هر بارداری دوسانت فیبرومم بزرگتر میشد .تا اینکه بعد از سقط دوم با چندتا دکتر مشورت کردم همشون گفتن که ربطی به فیبروم نداره. بعد از ۶ ماه جلوگیری دوباره باردار شدم که به خواست خدا دوقلو شد. اصلا نگران نباش.الان فیبرومم شده ۷ سانت .

فیبروم سه نوعه که دو نوعش کاری با حاملگی ندارن .نزده کدوم نوعه؟