۸ پاسخ

گریپ میکسچر عالیه بده بهش کاملا گیاهیه و روزی شش بارمیتونی بهش بدی

پدی لاکت رو تو یخچال باید نگه داری ها حواست باشه

من شیر خودمو دادم شیر خشک رو قطع کردم خودمم رژیم شیر دهی گرفتم چیزایی که باعث تشدید ریفلاکس میشه نخوردم الان خوبه

عزیزم مطمئن هستی اینا رو برای رفلاکس داده ؟یکی برای دل درد هست و اون یکی برای تنطیم انزیم سیستم گوارش دوای رفلاکس امپرازول و یک چیز دیگه هست باز هم پیش دکتر دیگه ببر

دختر من ازوقتی بالش بلند میزارم زیر سرش خیلی بهتر شده وخوابش هم بیشتر شده وفقط سرش رو نزار روبالش

من پدی لاکت و کو لیک ایز میدم دکتر داده یه کم بهتر هست. البته فقط به دارو نیست باید هواست باشه

چه خبره دارو😕😕بچه داغون میشه که عزیزم اول اینکه همون گرمیچر ببین داخل کارتون تو برگش چی توشته گرمیچر ایرانی برای رفلاکس ضرر این خارجی.معمولا امپرازول میدن. اون قوطی سفیده برای رفلاکس دختر منم رفلاکس کولیک داشت با دارو خوب نمیشد خودم زیر تشکشو شیب دار کردم سریع بعد شیر بلندش نمیکردم اگه شیر خودتون میدین غذاتون رعایت کنید تا رفلاکسش کمتر بشه

چندوقتشه وزنش چقدره ؟