۷ پاسخ

نگران نباش،بستگی به بچه داره،دخترمن که اذیت نکرد،نیم ساعت قبل واکسن استامینیوفن بده

نه اصلا اینطور نیست که بشه گفت واکسنی سنگین یا سبکه. کاملا به بدن هر بچه ای بستگی داره. مثلا خورشید ۴ ماهگی اصلا انگار نه انگار که واکسن زد. دو ماهگی فقط شبش یه کم بی خواب شد. ۶ ماهگی هم فقط پاش کمی قرمز شد

نگران نباش برا پسر من فقط همون لحطه اول ولی دوماهگیی خیلی بد بود براش بستگی به بچه داره

بستگی ب بچه داره بد قلق بد واکسن باش یانه از دو راحتره شیربده قبلش بعد واکس استا بده خیلی بیتابی کرد قنداق کن

سلام من سه شنبه واکسنشو زدم حالش خوب بود وتب نکرد ولی از دیشب فقط نق میزنه امشبم یکسره گریه کرده الان خوابید از مامانا پرسیدم اکثرا گفتن تا دوهفته اینجوری اذیت میکنن

واسه پسر من بهتر و سبکتر از دوماهگی بود،همون چهارساعت یکبار استا ،کمپرس،قبل اینکه ببریش چند سی سی اب قتد یا اب با نبات بهش بده ،بعد واکسنم اطراف مخل واکسن رو استا بمال،انشالاه که سبک وایمیسه براش،پسر منم چهارشنبه واکسن داره

هیچ نکته ی خاصی نیس فقط قبل واکسن استا نده واکسنش هیچ تاثیری نمیذارع روبدنش بعدواکسن دوبرابروزنش استابده