۸ پاسخ

عزیزم منم دقیقا مثل شما بودم مخصوصا شبا . تو سونو انی تی دختر احتمال داد

تو پسرم هم صبح ها حالت تهوع داشتم و الانم که باردارم عصر و شبا بدترم جنسیت نی نی هم دختره

منم حالت تهوعم بیشتر بعد از ظهر تا شب هستش و جنسیت نینیم دختره

عزیزم من رو بارداری دخترم مدام تا شیش ماه تهوع داشتم اما رو این بارداری فقط عصر وشب حال وبد وتهوع داشتم نمیدونم ربط داره یا ن اما بچه دومم پسره وتا 14هفته تموم شد تهوع

برا من زمان نداره یه چیزکلیه یهومیگیره ولی هنوزم دارم درطول روز تهوع رو.بچمم دختره.سرپسرم بعدسه ماه دیگه نداشتم

منم دقیقا همینطوریم اخر شب و بعدناهار حالت تهوع دارم قبلا فقط صبح بود

عزیزم تهوع ربطی به جنسیت جنین نداره

عزیزم تهوع تو هرزمانی از روز اتفاق میرفته مال هرکی هم فرق میکنه مهربون