۵ پاسخ

ترنجبین بده ..خیلی خوبه

دو تا دونه هل رو باز کن و دونه های داخلش رو بریز تو یه قاشق غذاخوری آب جوش درش رو بزار دم بکشه و سرد بشه در طول روز با آب و نبات جوشیده بدید بخوره. دو سه هفته تکرار کنید خوب میشه کامل

شیرهم که میخوره آروغشوسریع بایدبگیری و سعی کن خوردنی های نفاخ کمتربخوری و هروقت خوردی پشتش چایی نبات یانبات بخوری،درضمن موقع دادن آبجوش نبات،حواستون باشه ولرم باشه بچه نسوزه و آروغش روحتمابعدش بگیری

من بهش آبجوش نبات میدادم و هنوزهم میدم دل دردکه میگیره البته ۲۰ سی سی نه زیاد نباتش هم کوچولوی کوچولو هفته ای یه بار،به یه ماه که رسید قطره کولیکید دکتردادش

قطره کولیک . قطره دایمیتیکون . شربت گرایپ میکسچر خارجی اینا عالیه به بچت بده و توی پشتش بزن و همیشه وقتی شیر میخوره حتما عاروقشو بگیر حتی اگه دوتا قطره خورده باشع