۳ پاسخ

بنظرم کم بودوزنش کاری به شیرخشک نداره اینقدشیرخشکشوعوض نکن خوب نیست بزارهمون یک مارک بخوره تاثیرشم بیشتره رفلاکس خودش به مرورخوب میشه یبوستم کاری به شیرخشک نداره باغذاومیوه میتونی یبوستشوبرطرف کنی

آپتامیل یبس میکنه؟؟ من تازه ببلاک رو عوض کردم آپتامیل میدم
ببلاک اچ آ برای وزن و رفلاکس خوبه ولی من دیگ پیدا نکردم. آپتامیل گرفتم. البته چند هفته پیش بود این جریان.
شاید الان باشه

سلام گیگوز هم وزن دهیش خوبه هم یبس نمی کنه دخترتون احتمالا بخاطر غذا تو غذاش روغن زیتون.کره الو عالیه