۶ پاسخ

بخاطر آهنش
مبگن توی سه ماه اول نباید زیاد خورد چون تاثیر بد داره کمی
منم تازه فهمیدم

بخاطر یبوست اونایی ک خیلی اوضاع هرابه نخورن بهتره
ترش هم مواظب باشین فشارتون نیفته

ن بابا انار خیلیم خاصیت داره همه میوه ها خوبن حالا ی چی بد باشه ک شیمیای باشه بخور بچه رو خوشکل هم میکنه تازه😍

بخور اصلا ضرر نداره اتفاقا واسه خون خوبه و آدم هم رووون میکنه من روزی ۲ ،۳ تا رو میخورم

من که تا الان مدام انار خوردم خداروشکر هیچیم نشده اینجا میای تا میگی این بده ؟اون خوبه؟همش میگن ضرر داره اینطوری میشه اونطوری میشه.هرچیزی کمش ضرر نداره عزیزم

عزیزم انار باعث انقباض میشه و خطر زایمان زودرس رو میاره ولی در حد یکی دو قاشق بخور که دل درد هم نشی