۸ پاسخ

عزیزم اندام جنسی بیرونب دختر هنوز توی هفته ۱۲ تشکیل نشده و از حدود هفته ی ۱۵ تازه تشکیل میشه...ولی اندام جنسی پسر در هفته ی ۱۲ تشکیل شده...به خاطر همینه که کسایی که پسر هستن و با اطمینان بیشتری توی غربالگری اول میگن و برای دخترها رو اکثرا میگن مشخص نیست...ولی در کل از ۱۶ هفته دیگه دقیق میتونن جنسیت رو بگن

از هفته ۱۵ مشخصه
ولی نیازی نیست بری هزینه اضافه بدی
صبر کن تا ۱۸ هفته یکدفعه برو آنومالی
اونجا دقیق بهت میگه

قسمت جستجو بزن کمکت می‌کنه

به منم گفتن دختر دوهفته دیگه ۱۸هفته میشم دقیقشو اونجا میگن

تو سنو ان تی بیشتر احتمال میدن چون کامل تشکیل نشده ولی تو سنو انومالی که۱۸ هفته قطعیه
که اگر عجله دارین و دوس دارین مطمئن بشین تو ۱۵ هفته هم میشه رفت سنو

ب منم گفته دختر ی هفته دیگه میرم انومالی

۱۸عزیزم سونو انومالی

درست گفته
سونو آنومالی هفته ۱۸ صد در صد مشخص میشه