۵ پاسخ

عزیزم از ۵ هفته و ۳ روز ممکنه قلب جنین شروع به تپیدن کنه...ولی سونوی شکمی معمولا یک هفته دیرتر میتونه نشونش بده...یعنی از حدود ۶ هفته و ۳ ۴ روز دیگه احتمال داره که دیده بشه...حالا بستگی به این داره که کی تشکیل بشه قلب، چون هر بچه ای متفاوته...ولی کلا تا پایان هفته ی هشت وقت هست که قلب بزنه و اگر قلب جنینی تا اون زمان نزنه احتمال بارداری پوچ میدن براش😊ایشالله برای هر دومون بزنه 😍

هفته ۶قلب تشکیله

هفته ششم قلب تشکیل میشه اما صداش قابل شنیدن نیست منم هفته ۶ رفتم گفت برا صدا زود ۸ هفته بیا رفتم کاملا شنیده میشد

برای همه مثل هم نیست من هفته ششم

سلام برای هرکسی فرق داره مهم اینه کی لقاح صوورت گرفته بعد اون بچه هایی که قلبشون دیر تر تشکیل میشه باهوش ترن😅