۱۰ پاسخ

خوردن بادام و پسته،گردو،ماهیچه گوسفندی با نخود،تخم مرغ،فیله مرغ،عدسی،لوبیا با قارچ،ماهی قزل
این ها چیز هایی هستند که پروتئین بالایی دارند و خوردنشون با حجم و اندازه مناسب برای وزن گیری بچه خوب هست.

دکتر بمن گفتن هفته ای شش تا تخم‌مرغ
خامه
مغزیجات
مایعات فراوون
و رژیم پر پروتئین

بچه دوم منم ۸ ماهگی دوکیلو دویست بود وقت زایمانم شد سه کیلو پونصد نگران نباشین وزنش الان خوبه

دلستر و بستنی و آب هویج میگن برا وزن گیری بچه خیلی خوبه

میخورم ولی وزن نمیگیره نمیدونم چرااااا

نون خامه ای سر شیر محلی کره محلی اجیل خامه کباب کوبیده ماکارونی دلستر حبوبات

عزیزم مغریجات مثل پسته بادام گردو بخور لبنیات حتما استفاده کن شیر ماست پنیر شیر موز خرما

عزیزم چیزای مقوی بخور اینایی که میگی بیشتر رو وزن خودت تاثیر داره عسل بخور شیره انگور آجیل هر مغزی مثه بادوم گردو میوه هم زیاد بخور خیلی خوبه

لبنیاتم خوبه

تخم مرغ و گوشت و مرغ و پروتیین خوبه، سیب زمینی ام خوبه اگه قند نداری. ولی ۲۳۰۰ تو این هفته کم نیست ،خوبه وزنش