۷ پاسخ

اشکال ندارهه منم توهمین هفته ۲۰اینا متوجه شدم تازه دکتر گفت تا هفته ۲۷اشکال نداره بعد ۲۷خیلی مهمه حرکات جنین

مامان تمنا تا چند هفته ی دیگه وقت داری ک تکونای نی نی رو متوجه بشی نگران نباش😘🌹

عزیزم نگران نباش ازهفته ۲۳ به بالا متوجه میشی اگه جفتت قدامی باشه دیرتر متوجه میشی اگه خلفی باشه از ۲۰ هفته به بالا

واس منم انگار ن انگار جفتم خلفی 😔

سلام اشکال نداره تا هفته ۲۴ وقت داری برامنم دیرتکون خورد

سلام نگران نباشید بزودیه زود تکون میخوره من جفتم قدامی هس هفته ۲۰حسش کردن زیباترین حس دنیاست هروقت تکون میخوره لبخند میاد رو لبام😍
الهی همه این حسو تجربه کنن💗💗

الان زووووده عزیزم....