۷ پاسخ

دخترمن۱بار۱۰باربلندشد😔
بهداشت گفت شیرشبش رو باید کم کنم.گفت وقتی بیدارمیشه ۲بارفقط شیربده بقیه رو یااب بده.یاروپات بزارتکون بده و...گفت بزارعادتش رو ترک کنه.ازروی عادت شبابیدارمیشه

اره مث پسر من ولی از ساعت ۴ یا ۵ بیشتر بلند میشه و خواب درست حسابی نداره

اینایی که گفتین دقییقا توصیف دختر من بود

سلام‌عزیزم...اخ نگوووو ک کلافه شدم ب خدا ده دقیقه میخابه باز بیدار میشه همینجور چشم بسته دنبال سینه میگرده😣😣😣😣ساعت ۷ ک‌میشه میگیره تخت میخابه😑😑😑😑

دختر من پستونکیه..ولی با اینحال تا صبح ۲بار شیر میخوره

۶صبح تا ۱۰ صبح هم ک دیگه کامل پا شه حدود ۳بار شیر میخوره😪😪

سلام عزیزم‌ بله دختر منم دقیقا همینجوریه😐

دختر منم همینطوره...نزدیک های صبح خوابش بهتر میشه و کمتر بلند میشه