۱۴ پاسخ

مای بیبی سایز ۴
نمیدونم چند شده

سلام بارلی عالیه

من بارلی میبندم سایز ۴
۴۰عددی رو میخرم ۶۵تومن

من همیشه مولفیکس می گرفتم ۳۴ تا ۱۰۰ تومن از دیروز مای بیبی شورتی گرفتم براش ۲۵ تا ۱۲۰ تومن

من مای بی بی ۴پلاس استفاده میکنم بسته 32تاییش 85 تومن

بیبیکینگ شماره ۴ ....۱۲ تاداخلشه ۲۰وخورده هست

مولفیکس ۳۴ تایی ۹۹ تومن . خیلی راضیم قبلا مای بی بی میگرفتم حساسیت شدید میداد

ببخشید خانما کسی هست ک مولفیکس استفاده بکنه من تو شیراز هر چی میگردم پیدا نمیکنم ممنون میشم راهنمایی کنید

مرسی سایز چهار قیمتش ۸۰تومنخ خیلی راضیم البته دونوع مرسی هست یکیش خوب نیست

من مای بی بی آبی استفاده میکنم
الان انگار سایز ۳ قیمتش ۹۵ شده اما من وقتی ارزونتر بود یه تعداد زیادی سایز ۳و۴ خریدم۵۳تومن گرفتم

من مای بیبی سایز ۴ میبندم ۱۲تایی ۲۸۵۰۰

طول روز کهنه هم میبندم

من مای بی بی استفاده میکنم راضیم ولی جدیدن میخام کوکومی استفاده کنم

مای بی بی سایز ۴
۱۳۲ تومن🥴

من مای بی بی سایز ۴میبندم بسته بزرگش شدع ۹۸.