۷ پاسخ

عزیزم منم گاهی حس شما رو داشتم، یه وقت که از حمام امدی با هم باشید، به مرور خواب نیی طولانی میشه

مثل ما عزیزم مرور زمان درست میشه

منم همینطورم ولی سعی خودتو بکن میشه حتما😁

درست میشه عزیزم نگران نباش حتی اگ نتونی ب خودت برسی ولی از محبت براش کم نزار بهش محبت کن و بهش بگو ک شرایطتت اینطورع وازش بخواه ک درکت کنه

سلام. کسی نزدیکتون نیست که بچه رو دو ساعت نگه داره؟ یا میتونی ببینی چه ساعتی از شبانه روز خواب بچه عمیق، اون وقت رو اختصاص بدین به این کار. حتما نباید شب باشه

اولاشه عزیزم کم کم خوب میشه اصلا حس بدی نداشته باش

عزیزم بالاخره بچه میخوابه نمیشه ک همش بیدار باشه...از وقتایی ک خوابه استفاده کنین...قطعا در طول روز اونقدری وقت میشه ک ب خودت برسی