۳ پاسخ

عزیزم الان خیلی زوده برای سونو چون جنین انقدر کوچکه معلوم نمیشه چون سونو هم معلوم نمیشه دکتر واسه لک شیاف نمیده و میگه استراحت کن تا هفته هشت که سونو شکمی کامل نشون بده، منم مثل شمام دکترم که اینجوری گفت

عزیزم نترس تا ۶ هفته امکان تشکیل قلب ضعیفه.۸ هفته تشکیل میشه عزیزم نگران نباش.بعد سونو واژینال نه خطر داره ونه مشکلی.منم برا تشکیل قلب سونو واژینال انجام دادم.اتفاقا میگن سونو وازینال از سونو معمولی بهتره.چون تو معلومی شکم رو فشار میدن ممکنه به قلب نی نی فشار بیاد.دو هفته دیگه صبر کن بعد برو

سلام عزیزم به نظر من اصلا سونو واژینال انجام نده خوب نیست..به دکتر خودت مراجعه کن..انشالله که چیزی نیست نگران نباش