۴ پاسخ

سلام بله منم ۶هفته رفتم گفت فقط ساک دیده میشه هفته بعد بیا ک دکترم گفت اگ خیلی نگران نیستی و سابقه سقط نداشتی نرو یهو هفته ۱۲ برو غربالگری ک منم نرفتم هفته دیگ شنبه غربالگری دارم
زیردلمم ی تکونای ریز مث سور خوردن ماهی تو‌دست حس میکنم
فقط نگران نباشید و استرس نداشته باشید خدا بزرگه🥰⚘

اره عزیزم نگران نباش.منم مث تو زود رفتم.الان هفته هشت بارداری ام.رفتم سونو گفت جنین ..تا دوروز گریه میکردم.دوروز بعد رفتم.حتی قلبشم صداش میومد.البته دوروز بعد که میگم رفتم مرکز سونوگرافی .نه پیش دکتر

من کلا نرفتم بخاطر همین دیدن ندیدناشون ک ب ادم استرس میدن گذاشتم ۸ برم

اره من خودم بودم...هفته 8 رفتم صدت قلبشم شنیدم