۸ پاسخ

این واکسن بدو تولد نوزادها جند بار در طول یک سال ممکنه چرک کنه و به هیج عنوان دست نزن بذار خودش خالی شه و جای نگرانیم نیست

دکتر ببر حتما تا پنج ماه نباید بع این وضع در بیاد
تا حالا باید خوب شده باشه با این اوضاع فکر میکنم سیستم دفاعی بدن بچه صعیف بوده

مرسی بابت پاسخگوییتون 🙏🏼

اشکال نداره دکتر بهم گفت تا یکسالگی هم هست

سلام اصلا دست نزن برای دختر منم اینطوری بود بردم حموم خودش ترکید خوب شد

واس همه بچه ها میشه کم کم می‌بری حموم با آبگرم ماساژ بدی بخوره چرکش خالی میشه خوب میشه

برا بچه منم عفونت کرد ولی اینجوری نبود سفید بود خیلی بدجوریه دکتر ببرید

اشکال نداره،فقط دست کاری نکن ببر حمام تاخودش سربازکنه