۴ پاسخ

گوششو زودتر سوراخ کنی به نظرم بهتره من چند روز پیش بردم گوش دخترمو سوراخ کردم اون جایی که میخواستم سوراخ کنم گفتم بخاطر کرونا به وقت خلوت بهم بده کلا یک دقیقه ای سوراخ کرد تموم..

طبیعیه عزیزم دختر منم اینجوری دکترش گفت تا 9ماهگی بچه ها همینجورن
گوششم ببر سوراخ کن هرچی بزرگتر بشه بیشتر درد میکشه من گوش دخترمو 1ماه ونیم بود سوراخ کردم یه لحظه گریه کرد ساکت شد

سلام عزیزم طبیعی است

پسر من هم دوماه و نیمه است همینطوره، آب دهنش روانه! دکتر بردم گفت مشکلی نیست.
تو این اوضاع کرونا برای چی گوش بچه رو میخوای ببری سوراخ کنی. بذار بزرگ که شد خودش تصمین بگیره دیر نمیشه. واجب نیست.