۴ پاسخ

اره بابا واس من تا هفته ۸ ام گفت تشکیل نشده ولی بازم صبر کردم

من عزیزم رفتم هفته شش گفت ساک خالی دکترم گفت برو سقط کن ولی من صبر کردم هفته ۸رفتم هم جنین بود هم صدای قلبشو شنید ۸هفته شد یرو به حرفا دکتروهام نکن الان ۱۱هفتمه خداروشکربچم همه چیزش خوبه نترس امیدت به خداباشه

چون بچه تو این هفته کوچیکه با سونو شکمی دیده نمیشه اصلا خیلی زود رفتی

سلام آره خیلیا اینطوری بودن منم 5هفته و دوسه روز رفتم همینو گفتن بهم حتی گفت حاملگیت ضعیفه احتمال سقط داری اما گذاشتم 8هفته کامل شد خداشکر همه چیش نرمال بود