۶ پاسخ

باید خودت. هر دوساعت ی بار شیرش بدی هر جور شده بیدارش کن. تا شیر بخوره

گرسنه ش بشه بيدار ميشه
ديگه دوره حساسو رد كرده لازم نيست هر بار راس ساعت بيدارش كني شير بدي
هر وقت زياد خوابيد فقط كف دست و مف پاشو قلقلك بده اگه حركت كرد يعني قندش نيفتاده
در غير اينصورت بيدارش كن

دختر من ۵ساعت میخوابید هرکار میکردم بیدار نمیشد ولی وقتی بیدار بود دائم شیر میخورد

آره طبیعیه یه وقتا سیرن بیدار نمیشن فقط حواست باشه بهش پوشکشو باز کن ببر بشورش بیدار میشه بعد ببین شیر میخوره یا نه

اون که بچس عزیزم بایدخودت بیدارش کنی حتی اگه شدبه زورنهایت بچه باید۳ساعت بی شیربخوابه

بیدارش کنید هر دو ساعت شیرش بدیدکه خدای ناکرده ازهوش نره بچه. چهار پنج ساعت بدون شیرخوابیدن واسه نوزاد زیاده