۱۶ پاسخ

عزیزم دکترش رو عوض کن وقتی بهتر نشده شرایطش
اینجوری خیالت راحت تره
به امید خدا که زودی خوب میشه

سلام عزيزم.پسر منم اين مدلي بود الان كه ٦ماهشه شايد روزي يه بار برميگردونه

سلام پسر منم برا ریفلاکس استفراغ داشت
تا یکماه امپرازول مصرف میکردم ولی خیلی تأثیری نداشت بزرگتر که شد غذا کمکی جامد شروع کردم خوب شد

دخترمنم ازپایان1ماهگی شروع شداستفراغش..و رفته رفته بیشترشد..بعدشم کم شدو حالا دیگه استفراغ نمیکنه.دوماهی طول کشید

پسر منم رفلاکس شدید داشت دیگه خسته شده بودم پنج ماهگی بهش غذای کمکی دادم در کنارش قرص هم مصرف میکرد ، ولی خیلی نسبت به فبل بهتر شد ولی هنوز کامل خوب نشدش و اینکه بهش شیر خیلی کم میدم .

عزیزم دختر من وحشتناک بالا می‌آورد پنج ماهش که تموم شد با دستور پزشک غذای کمکی رو براش شروع کردم خداروشکر خیلی بهتره

سلام گلم پسرمنم دقیقا مثل بچه شما بود خداروشکر الان یا اصلا بالا نمیاره یا خیلی کم یه بار در روز بالا میاره

وقتی غذای کمکی شروع کردی بهتر میشه دختر منم اینجوری بود

سلام پسر من رفته تو ۶ ماه ولی هنوز خوب نشده دیگه خسته شدم😔

دو سه روزه خوب ميشه حتي اگه اسهال داشته باشه خوب ميشه

سلام عزيزم برو عطاري بومادران بگير دمنوشش كن يك قاشق مربا خوري بهش بده عالي خوب ميشه

پسر بزرگ من تقریبا تا یکسالگی بالا میاورد ولی پسرکوچیکم هم بالا میاره هنوز ولی کمتر دکتربرا سرماخوردگیش بردم یه قطره بهش داد دایمتن اگ اونو بهش سرساعت بدم بالا نمیاره اصلا

گلم موقع شیر دادن بهش شیر زیاد نده .کم کم و تو چند نوبت بهش شیر بده .بعد از شیر دادن حتما ۲۰ دقیقا به صورت ایستاده تو بغلت باشه .و سعی کن موقعه شیر دادن کمی بچه حالت نشسته داشته باشه
اگه شیر رو تو حجم کم بهش بدی مطمن باش بالا نمیاره و سعی کن موقعه شیر دادن سینه یا شیشه کامل تو دهنش باشه که هوا وارد شکمش نشه که آروغ بزنه و بالا بیاره

سلام باید بعد از شیر خوردن حتما آروغ بزنه
اگه آروغ نزنه بالا میاره

وزنش چقدره؟منم این مشکل رو دارم موقع تولد چند بود الان چنده؟