۷ پاسخ

عزیزم منم دقیقا یهو همینجوری شدم لباس زیرم خیس شد اول فک کردم کیسه ابم سوراخ شده اما دکتر که رفتم گفت عفونته بهم قرص داد گفت بخور که تا قبل زایمانت خوب شی اخه اگه عفونت داشته باشه احتمال انتقال به لچه هست حتما برو دکتر درمان کن

عفونت عزیزم اگه مایل به سبز باشه خطرناکه ولی بااین حال به دکترت حتما اطلاع بده چون میگی بد بو بوده منم ترشح زیاد داذم ولی بی بو

احتمالا عفونت داری حتما برو پیش پزشکت چون عفونت زیاد باعث میشه کیسه ی ابت زود پاره شه

اره عزیزم
حتما به دکتر مراجعه کنید احتمالا دارو میده

برو دکتر ولی الان تا میتونی اب بخور بخور واس عفونت ادرار خوب

یه سر برو دکتر بگو یا نوار قلب بگیر اگه یهو حرکاتشم کم شده

عزیزم باید دکترت دارو بدن بهت عفونت داری حرکات بچه هم جاش تنگه اگه تکون نخوره باید بری نوار قلب بگیری