۵ پاسخ

خوب درکنار شیرت شیرخشکم بده البته سینتوبیشتر بده تا شیرت بیشتر بشه اگه شیرت زیاد شد شیر خشکو کم کن میتونی با قاشق یا سرنگ بدی

عزیزم عدسی درست کن و اش رشته بدون نخود خیلی برای شیرخوبه پودر ایدی میل هم خوبه

بده خودش مک بزنه رازیانه استفاده کن و شیر افزا.مایعاتم زیاد بخور

سلام عزیزدلم قطره یا پودر شیرافزا بگیر یا خرما بخور عجیب برا شیر خوبه بعد اینکه وقتی بچه میک میزنه شیرت بیشتر میشه تا اینکه خودت بخای بدوشی

میگن خودش مک بزنه بیشتر میاد تا دوشیدن