۴ پاسخ

شاید داره دندون درمیاره دخترمنم همینجوری بودالان بهتره البته اشتهاآورم بهش میدم

سلام.غذاشو بزارید جلوش تا خودش بخوره
حتی اگه ریخت و کثیف کرد هم اشکال نداره اجازه بدید خودش این کار و انجام بده. برای میوه هم پسر منم اصلا میوه نمیخوره ولی دکترش گفت همون میوه رو یا لواشک کن یا خشک کن یا روی بستنی رنده کن. که الان هم لواشکشو میخوره هم میوه خشک

عزیزم دستشو بگیر تا دهنشو باز کنه یکم شاید مزه کنه خوشش بیاد میوه هم مخلوط کن با میوه دیگه مثلا شیر موز و اینا بزار خودش بخوره بایه قاشق کوچولو خودش بخوره بایکی دیگم تو بده بهش

شاید داره دندون در میاره، با بازی بهش یک کم بده بخوره