۶ پاسخ

تو غذا زیره هم خوبه برا نفخ

به نظرم بهم دیگه ربطی ندارن چون منم اینطوری میشم
ولی سعی کن چیزایی که نفخ میکنی و نخوری

سلام،نگران نباش تو هفته شما معمولا حرکت جنین کمه و حتی ممکنه یه روزایی اصلا متوجه حرکتش نشی.برای نفخ نبات(سفید باشه) با آبجوش و کمی گل محمدی یا نعناع بخور خیلی خوبه.مایعات هم زیاد مصرف کن همچنین انجیر و هر چه از خانواده آلو هستش.اگه برای پیاده روی منعی نداری تو خونه راه برو

نفخ و حرکت جنین کاملا از هم جداس عزیزم فکر میکنی فقط نفخ تکون ها بچه هم هست

عزیزم توو هفته ی شما طبیعیه گاهی حرکات و حس میکنی گاهی ممکنه اصلا یک روز کامل هیچی متوجه نشی ... از هفته ی ۲۸ بارداری حرکات جنین روزانه چک میشه...بازم خیلی حساسی برو بهداشتی جایی صدای قلبشو بشنو

سلام عرق نعنا بخور خیلی برای نفخ معده خوبه