۵ پاسخ

آخ آخ منم همینطور درگیرم

منم‌مشکل شما رو دارم درکن می کنم انشاا خدا به آبروی این طفل معصوم ها کمکمون کنه

من بچم شیشه نمگرف فک مکردم از شیشه اس بعد یبار تو شیرخشکش قند انداختم خورد الان هروقت براش شیشه درست مکنم یه قند مندازم توشیشه مخوره البته من کمکی روزی یبار بیشتر نمیدم

عزیزم استرس نگیر، یکم که گرسنه بشه میخوره، فقط چون تاحالا از شیشه نخورده، حتما با سر شیشه شیر قنداق خوری بده که وقتی مک میزنه نپره گلوش، شیشه شیر اونت خوبه

چرا شیرت خشک شده؟
سعی کن خودتو تقویت کنی که سینه ات شیر تولید کنه