۷ پاسخ

عزیز من آپتامبل میدم اما پزشک اول نان پیشنهاد میدم.میدونم نان یبوست میاره اما وزن گیریش خوبه.خودم اپتامیل میدم شیر چربیه وزن گیریش بد نیست اپتامیل یبوست میاره اما مثل نان نه.بدون مشورت دکتر شیر خشک بچت عوض نکن.من دکتر اپتامیل داد بهش

من از اول شیرخشک نان ۱ دادم.تا الان که خوب بوده.مرکز بهداشت هم بردم گفت قدو وزنش خیلی خوبه.😊

نان عالیه

من نان میدادم کمکی یوبست شد صورتش جوش زد عوض کردم اپتامیل گرفتم خداروشکر خوبه

سلام من آپتامیل میدم میگن نزدیک تره به شیر مادر پسرم الان ۴ماهشه ۵کیلو هست .نان ۱ اگه بهش بسازه وزن دهیش خوبه

آپتامیل بهتره عزیز

عزیزم من فقط میدونم نان خیلی سنگینه