۸ پاسخ

من که گرفتم راضی نبودم الانم بی‌بی کینگ استفاده میکنم هم قیمتش خوبه هم کیفیتش 👌👌👌

من کوکومی استفاده کردم برا دخترم میسوزونه اما من روزا دیگ کهنه میکنم شبا فقط پوشک مای بی بی میزنم چون خیلی گروونه پوشک واقعا نمیشه رسوند

سلام مای بیبی نارنجی بگیر شوهرم دوسه روز پیش 38 تاییشو گرفت 75

سلام اره عالیه بهتره از مای بیبی

منم جدیدا دو بسته مرسی گرفتم خوبه عزیزم مث مولفیکس جذبش. البته ک ب لطافت اون نیست ولی خوبه

آره من استفاده کردم بده اصلا جذب نداره ولی الان از بیبی کینگ استفاده میکنم اونم تازگیا گرون شده ۹۵تومن ۳۴عدد

من ازمرسی استفاده میکنم واقعاعالیه

چقدر تفاوت قیمت داره؟