۴ پاسخ

پسونک اتودنسی بگیر بهش بده. اصلا مشکلی نیست. من از روز اول پسونک میدادم هیچی نشد
سر کجش باید پایین باشه

توروخدا از اول شیرداشتی؟ چیکار کردی ۱۰ روزی شیر داری من شیرم تازه امروز اومده اما سیرش نکرده 😢

ب نوزاد کمتر از يک ماه اصلا نبايد پستونک داد و اين ک اگر همش ميخواد سينتو بگيره يا دهنش بجنب احتمالا يا رفلاکس يا کوليک حتما پيش پزشک متخصص ببرش

من از دقیقه ای که بدنیااومد پستونک گذاشتم دهنش بااین حال بازم بدقلقه بازی بازی میگیره